DESPRE PAINTBALL
CE ESTE PAINTBALL-UL Paintball-ul este unul dintre sporturile care consumă cea mai multă adrenalină. Te provoacă la viteză, agilitate, tărie de caracter dar şi o stare psihică perfectă. Scopul jocului este eliminarea adversarilor prin marcarea lor cu capsule-proiectil din gelatină umplute cu un amestec colorat pe bază de apă (denumite paintballs, bile cu vopsea). Aceste proiectile sunt propulsate cu ajutorul unor arme cu CO2.   STILURI DE JOC Capture the flag (capturează steagul) În mijlocul terenului este poziţionat un steag. Jocul începe simetric. Cei care reuşesc să aducă steagul în baza lor sunt câştigătorii. Counter vs. Terro E un fel de “hoţii şi vardiştii” care presupune că este desemnată câştigătoare echipa care a eliminat toţi membrii echipei adverse. VIP Este un stil de joc asimetric în care una dintre echipe are de transportat o persoană dintr-o parte în cealaltă a terenului fără să fie eliminaţi. ...Iar lista continuă în funcţie de imaginaţia fiecăruia dintre voi DOARE? Dacă ai fost atins de o bilă de paintball automat eşti eliminat din joc. Sincer îţi spunem că mai tare ar trebui să doară lovitura în orgoliu decât impactul bilei cu echipamentul tău. La Rao Paintball armele sunt reverificate zilnic aşa încât presiunea să fie cea potrivită. Cu toate acestea, bila tâşneşte din arma de paintball cu o viteză ce poate depăşi 300 km/h. Sigur că simţi când eşti atins cu această bilă. Statistic vorbind, cel puţin o dată pe săptămână suferi un mic accident casnic cu mult mai dureros decât orice bilă de paintball.
Home Home Prețuri Prețuri Despre Paintball Despre Paintball Galerie foto Galerie foto Teambuilding Teambuilding Contact Contact Rezervari Rezervari Știri Știri

0728 855 255

rezervari@raopaintball.ro

RAO PAINTBALL
Una dintre cele mai importante laturi ale paintball-ului este comunicarea şi dezvoltarea spiritului de echipă. Trebuie să ai o percepţie foarte bună a spaţiului, să ai viteza şi mai ales inteligenţa să-ţi surprinzi adversarul.
Nu te lăsa pătat!
Salvează-ţi echipa!
Dezvoltă-ţi tactica!
© Rao Entertainment SRL 2015 Str. Fortului nr. 82, Clinceni, Judeţul Ilfov 0728 855 255 parteneri@raopaintball.ro
Despre Paintball Despre Paintball